Ennio Morricone & Nino Rota

Orquestra Simfònica del Vallès

Ennio Morricone & Nino Rota

Orquestra Simfònica del Vallès

03 desembre 2022

Palau de la Música Catalana

18:30h

Comprar entrades

Un concert dedicat als amants del millor cinema.

Si us agrada el cinema i, sobretot, les bandes sonores, teniu l’oportunitat d’escoltar una selecció de les millors obres dels compositors italians Ennio Morricone i Nino Rota en un format espectacular.
Morricone ha compost música per a tota mena de gèneres cinematogràfics, des dels westerns de Sergio Leone fins a obres mestres com La missió de Roland Joffé, Cinema Paradiso de Giuseppe Tornatore i Dies del cel de Terrence Malick. I de Nino Rota, a més de la seva aportació universal al cinema de Fellini, qui no coneix la seva obra magna per a El Padrí de Coppola.
La màgia d’aquests dos llegendaris compositors és el seu amplíssim ventall de melodies que magnifiquen la força de les imatges i queden gravades al nostre cap. Les podreu tornar a viure, o descobrir, en directe en aquest concert dissenyat per emocionar-vos.

Salvador Vidal, narrador
Coral Cantiga
Rubén Gimeno director
Orquestra Simfònica del Vallès

ENNIO MORRICONE
El bueno, el feo y el malo; La muerte tenía un precio; La missió; Cinema Paradiso; Érase una vez el Oeste; Novecento; Chi Mai; Érase una vez América
NINO ROTA
La Strada; 8 1/2; El Padrino; Prova d’orquestra