La Soul Machine

Sis grans del soul

La Soul Machine

Sis grans del soul

12 març 2022

Teatre Fortuny, Reus

20:00h

Els grans èxits de les llegendes del Soul

En acabar un dels seus primers concerts, es va acostar als membres de La Soul Machine un home de color, que assegurava que durant la seva joventut havia estat xofer de la furgoneta de gira dels més grans intèrprets de la música soul. A canvi d’un parell o tres de whiskys, els va dir, els explicaria la seva història. Al final en va ser 6, de whiskys, i també 6 les llegendes de les quals els va descobrir els seus secrets: Otis Redding, Sam Cook, Wilson Picket, Ray Charles, James Brown i Aretha Franklin. A partir d’aquell dia, La Soul Machine es va proposar difondre les llegendes d’aquests 6 grans del soul.

15 músics en escena donen vida i color a un estil de sonoritat amb personalitat pròpia. Una història que camina amb la música i que és acompanyada dels èxits del soul. Les cordes del String Quartet i la Soul Machine adapten aquests grans èxits i el porten al seu peculiar so i manera d’entendre la música soul… amb ànima, sentiment i naturalitat.