In memoriam

Cor de cambra Auditori Enric Granados

In memoriam

Cor de cambra Auditori Enric Granados

18 juliol 2021

Església de Les Franqueses

19:30h

La música pot ser útil quan no serveixen les paraules. Ens acompanya en l’alegria i ens ajuda a superar la pèrdua. Ens consola en el dol. Al Cor de Cambra de l’Auditori ens ha tocat viure-ho en primera persona. Fa un any ens deixava l’Oriol i abans l’Octavi, el Toni… Volem convertir el dol en un projecte artístic construïnt un concert poètic amb els moments més esperançadors i significatius dels Requiems de Victoria, Mozart, Brahms, Duruflé, Fauré, Rutter, Lauridsen… Músiques que vam compartir amb ells i que ens permetran recordar-los.

Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados
Ernest Villegas, rapsode
Jordi Farran, piano/orgue
Noemí Pasquina, violoncel
Xavier Puig, director