De pel·lícula

Orquestra Simfònica del Vallès

De pel·lícula

Orquestra Simfònica del Vallès

08 maig 2021

Palau de la Música Catalana, Barcelona

18:30h

Comprar entrades

De Pel·lícula! Un espectacle amb música de cinema que juga amb els elements “invisibles” en tota projecció cinematogràfica: La música i les veus dels personatges. Un format de concert diferent, amb els actors de doblatge Jordi Brau (Tom Hanks, Tom Cruise, Robin Williams…etc) i Luís Posada (Leonardo Di Caprio, Johnny Depp, Jim Carrey…etc) presentant les bandes sonores de pel·lícules molt conegudes (Titanic, Forrest Gump, Pirates del Carib, La vida és Bella…etc) amb les veus dels protagonistes, sobre la base d'un guió creat especialment per al projecte i mentre es projecten fotogrames de les pel·lícules en una pantalla darrere de l'orquestra, la qual cosa amplifica l'efecte evocador de les músiques. Un emocionant concert “de cinema” amb la banda sonora de les nostres vides

GOOD MORNING, VIETNAM! “What a wonderful world” de Bob Thiele i George David Weiss
MUÑECO DIABÓLICO de Joe Renzetty
LA MÀSCARA "Hey Pachuco" de Randy Edelman
EL DISCURS DEL REI 2n moviment de la Simfonia núm. 7 de Ludwig van Beethoven
TITANIC de James Horner
NASCUT EL 4 DE JULIOL de John Williams
MISSIÓ IMPOSSIBLE de Lalo Schiffrin
SRA. DOUBTFIRE Ària de Fígaro d'El barber de Sevilla de Gioachino Rossini
ATRAPA'M SI POTS de John Williams
LA VIDA ÉS BELLA de Niccola Piovani
PIRATES DEL CARIB de Hans Zimmer
FORREST GUMP d'Alan Silvestri

Edit Page On Grav