La OJC amb Vera Martínez

Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida

La OJC amb Vera Martínez

Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida

21 febrer 2021

Auditori Enric Granados, Lleida

19:00h

Comprar entrades

La màgia del romanticisme ens acompanyarà en aquesta vetllada musical. De la mà de la gran violinista Vera Martínez Mehner, membre del Quartet Casals, podrem gaudir de dues de les obres més emblemàtiques de la literatura per a instruments de corda del període romàntic.
Escoltarem, en un mateix concert, la Serenata de Txaikovski i la Serenata d’Elgar, dues obres apassionades i carregades de sentiments molt addients per a uns moments en que necessitem, més que mai, sentir la passió i la intensitat humana.

E. Elgar - Serenata per a cordes en Mi menor, Op.20
P. I. Txaikovski - Serenata per a cordes en Do major, Op. 48

Vera Martínez, concertino/directora
Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida