La Novena de Beethoven

Orquestra Simfònica del Vallès

La Novena de Beethoven

Orquestra Simfònica del Vallès

06 abril 2024

Palau de la Música Catalana, Barcelona

18:30h

Comprar entrades

Elisenda FÀBREGAS Oda a la joia
(obra d’encàrrec del Palau de la Música. Estrena absoluta)
Ludwig van BEETHOVEN Simfonia núm. 9, “Coral”

La Novena de Beethoven no només és una fita en la música clàssica, sinó que també ha deixat una empremta perdurable en la història de la música en general. El seu impacte s’estén més enllà dels concerts i els auditoris, arribant a ser un símbol d’esperança, llibertat i la capacitat de l’art per unir les persones.
En escoltar la Novena de Beethoven, ens submergim en una experiència musical incomparable que ens convida a reflexionar sobre la nostra humanitat i a trobar la bellesa enmig de l’adversitat. És una obra mestra que continua ressonant en els nostres cors i en les nostres ànimes, recordant-nos el poder perdurable de la música per inspirar, emocionar i elevar-nos a nous nivells de comprensió.

Laura Brasó, soprano
Mariona Llobera, contralt
Marc Sala, tenor
Ferran Albrich, baríton
Coral Càrmina (Daniel Mestre, director)
Orquestra Simfònica del Vallès
Andrés Salado, director