La Pastoral de Beethoven

Orquestra Simfònica del Vallès

La Pastoral de Beethoven

Orquestra Simfònica del Vallès

03 febrer 2024

Palau de la Música Catalana, Barcelona

18:30h

Comprar entrades

Elisenda FÀBREGAS Accents catalans
Pacho FLORES Cantos y revueltas
Ludwig van BEETHOVEN Simfonia núm. 6, “Pastoral”

La Simfonia núm. 6 de Beethoven, coneguda com a “Pastoral”, és una obra mestra que ens transporta a la bellesa de la natura i ens convida a connectar amb els seus paisatges sonors. Composta entre els anys 1802 i 1808, és una de les peces més destacades del repertori simfònic de Ludwig van Beethoven.
La “Pastoral” consta de cinc moviments, cadascun d’ells més captivant i evocatiu. Un himne de gratitud i alegria, amb melodies memorables que ens recorda la grandesa de la natura i la nostra relació amb el món que ens envolta. Una obra sublim que ens transporta a un idíl·lic paisatge rural, capturant la bellesa de la natura i els sentiments humans que sorgeixen en la seva presència. És una experiència musical inoblidable que ens convida a connectar amb la nostra pròpia essència i amb el món natural que ens envolta.
A més, viurem l’estrena al Palau d’una de les compositores convidades aquest any, Elisenda Fàbregas. Escoltarem ”Accents catalans” de la compositora catalana que després de treballar i viure gran part de la seva carrera als Estats Units, ara s’ha instal·lat definitivament a Catalunya. I també gaudirem dels ritmes sincopats de “Cantos y revueltas” de Pacho Flores a través de la seva trompeta i el cuatro veneçolà de Leo Rondón.

Pacho Flores, trompeta
Leo Rondón, cuatro veneçolà
Orquestra Simfònica del Vallès
Anna Sulkowska-Migon, directora