Concurs internacional de piano Ricard Viñes

Orquestra Simfònica del Vallès

Concurs internacional de piano Ricard Viñes

Orquestra Simfònica del Vallès

03 juliol 2021

Auditori Enric Granados, Lleida

19:00h

Comprar entrades

LA GRAN FINAL!
Prova final del 24è Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes
Orquestra Simfònica del Vallès
Víctor Pablo Pérez, director

Concert per a piano i orquestra a càrrec dels tres finalistes del concurs, acompanyats per l’Orquestra Simfònica del Vallès.
Després d’una rigorosa selecció, els tres finalistes que arribin a aquesta prova hauran de lluitar entre ells per endur-se un primer premi que consisteix en 12.000 euros i la interpretació d’un concert amb orquestra al Palau de la Música Catalana i a l’Auditori Enric Granados.
En aquesta final s’interpretaran tres dels més bells concerts escrits per a piano i orquestra de compositors com Beethoven, Chopin, Liszt, Mozart, Rakhmàninov, Ravel, Schumann o Txaikovski. També el públic podrà votar, i es farà el sorteig d’un premi molt especial entre aquelles persones que hi participin.